Cum să arăți mai tânăr decât vârsta ta!

0
1555
Cum să arăți mai tânăr decât vârsta ta!

Varsta deși nici o persoană nu poate opri, dar simptomele de îmbătrânire a pielii și apariția de cute, puteți minim de a scăpa de. Fata cu o fata buna arata proaspete, precum și de îngrijire gratuit și, de asemenea, din punct de vedere estetic chiar o pereche de ani cu siguranță va bate. Pur și simplu dorește să cunoască cele mai bune metode, doar cum să obțineți de cutele de pe templu pentru a obține în mod eficient scăpa de.Mai întâi de toate, aveți nevoie pentru a înțelege de ce, de fapt, cutele de pe frunte se dezvolte. Datorită faptului că, odată ce recunoaște sistemelor fiziologice în piele, mai convenabil, ele pot opri sau cel puțin reduce.

Cutele de a începe pe piele văzut, în general,

Cutele de a începe pe piele văzut, în general,în jurul valorii de treizeci de ani. Ce cauzeaza ridurile de pe frunte.Extreme soare expunerea directă – cu creșterea vârstei pielea vine să fie mai uscată și, de asemenea, în lumina soarelui de radiații răspunde extra sensibil. Razele UV perturba fibre de colagen și astfel pielea își pierde flexibilitatea.Mod de viață viață sărbători, care dura până dimineața devreme, tensiune, fumatul sau proastă alimentație sunt toate elementele care sunt în mod negativ s-a alăturat problema a pielii și, de asemenea, dezvoltarea de cute.Facial expresii faciale – apariția primelor riduri va accelera și exagerate fețe. Cutele de pe frunte cel mai frecvent declanșează uluit de ridicare din sprancene sau încruntându-se. Linii, că, atunci când astfel de expresii apar, după care, de obicei, complet înscris în față.Gene – un mare impact asupra cât de rapid look-se materializează în sine imbatranire, genetică!

Cum pentru ridurile de pe frunte, pentru a evita.Punctul cel mai important este de a afla mai multe despre pielea ta în mod corespunzător acceptate. Primele indicații vechi vin cu un moment când organismul reduce dezvoltarea de anti-oxidanti. Dacă față de tratament cu conținut de antioxidanți de a începe să utilizați deja la o vârstă fragedă, pot evita imbatranirea pielii precum și dezvoltarea ridurilor.De asemenea, dacă ai totuși niște cute pe templul său format, nu există nici un motiv de panică. Există recomandări cu privire la exact cum reduce ridurile.Încearcă să-ți pielea delicat ordonat. De asemenea, detaliate de curățare în mod normal, pielea nu este într-adevăr pentru – pielea poate agrava precum și bară de protecție strat de grăsime a pielii.

Pielea apoi grajduri sale naturale umezeala și,

Pielea apoi grajduri sale naturale umezeala și,De asemenea, este mult mai predispuse la dezvoltarea de cute.Cred că despre hidratare. Cu cât ești mai bătrân, cel mai simplu pielea ta se usuca. Pielea uscata anterior obiectul dezvoltarea de cute, deci este nevoie de hidratare. Mari sunt lucrările prep format din active anti-oxidanți acid hialuronic și coenzima Q10.Nu fi tulburat. Doar tensiune, deoarece o mare măsură, contribuie la formarea de cute pe templu. Nu numai în cea a minții, încruntându-se, de stres și de anxietate hormoni sunt, de asemenea, implicate în îmbătrânirea generală a microorganismului. Aflați pentru a vă relaxa.Rețete de casă pentru a scapa de cute.Puteți încerca, de asemenea, tot un fel de toate-naturale de casa feluri de mâncare care pot cu cutele de pe templu rândul său. Noi vă va prezenta la minimum 3 dintre ele.Ulei de cocos Uleiul de cocos este printre cele mai bune tratamente naturale pentru a scapa de cute.

Poate păstra pielea solid și flexibil, care ajută la protejarea împotriva sagging piele și, de asemenea, dezvoltarea ridurilor. Se amesteca albusul de ou cu ulei de cocos, pune pe ocupe cu, și, de asemenea, lăsați masca să se usuce. După care se clătește cu totul.Suc de struguri Ridurile de pe frunte, puteți șterge, de asemenea, prin utilizarea de suc de struguri. Stoarce sucul de struguri precum și amestecă-l cu un pic de miere. Utilizare masca, se lasă timp de aproximativ 20 de minute și apoi se spală cu apă caldă. Sucul de struguri ajută pentru a bloca umezeala și, de asemenea, menține pielea hidratata. Mierea este un modalități eficiente pentru producerea de elastina precum și colagen.

În același timp, ajută pentru a absorbi și păstra umezeala

În același timp, ajută pentru a absorbi și păstra umezealaBanane ajutor hidrata complet uscat, agravată de piele, care creează cute. Normale de utilizare masca de banane poate reduce chiar și adânci linii de pe templu. Mash un banane coapte și se amestecă-l cu o lingurita de miere și, de asemenea, câteva scade de lamaie. Utilizați masca de pe fata si, de asemenea, cutele de pe frunte. Atunci când este complet uscat, se spală fața cu confortabil apă.La initial am avut acest articol în proiectul cu titlul “cât îmi permite să te culci cu mine.D cu toate Acestea nu am nevoie pentru a ispiti pe astfel de primitivitate low-cost, cel mai bun.Precum și, inițial, că, de fapt, acest articol chiar nu intenționați. Ca eu nu am un secret, că, doamne ferește! Încă nu m-am așteptat așa că am fost întrebat de tine!

Dar când am afirmat în instastories, am avut, m-ai întrebat precum articol scurt te-au rugat pentru care nu voi permite determinat.Cinci litere care pot foarte rapid, precum eficient împărțit firma in cel putin 2 tabere. Unii sunt pentru, la urma urmei, care ar fi cu siguranță de gând să semene cu un încrețită de sex feminin indian, atunci când există metode pentru a opri acest de la întâmplă. La fel de bine ca alții pur refuza, e normal, pentru vârstă trebuie să aibă capacitatea de a-și cutele aparțin viata.Am anti-rid nu am nimic, la femei, după cel de-al optulea ani cu siguranță îi aparține și, de asemenea, le convine. Dar, în cele 36 de ani, am venit un pic mai devreme pentru a avea o piele cutelor ca sol! Asa ca de dracu.Pur și simplu nu se fi Ea că râde de fiecare lucru mic, de la ureche la ureche, nu pot merge să se odihnească înainte de miezul nopții, are o piele fragila si a ridurilor au fost rațional doar o chestiune de timp.