Cum să vă mențineți fitness-ul și să rămâneți sănătoși!

0
1620
Cum să vă mențineți fitness-ul și să rămâneți sănătoși!

Nu există nici un conflict cu privire la faptul că, pentru dezvoltarea de tesut muscular este esențial pentru a obține cantități adecvate de proteine, în special de aminoacizi. Prin urmare, majoritatea persoanelor stabilește aport optim de aminoacizi lângă utilizarea de resurse alimentare de proteine sănătoase, o stimulat consumul de proteine sănătoase tremură.Din păcate, indiferent de potențat de aportul de proteine sanatoase de creșterea preconizată în țesutul muscular nu apare. Cele mai multe din proteinele corpului nostru de a construi muschii nu se folosi la fel de bine ca le schimbă într nedorite, respectiv, zahăr grăsime.Cum, atunci, pentru a determina organismul pentru a forma țesuturi musculare fără a ridicat de utilizare a proteinelor și calorii.

Este important să realizăm că,

Este important să realizăm că,Pentru creșterea masei musculare este esențială pentru a face anumite organismului aportul de doar 8 aminoacizi esențiali, precum și în compoziție, care are un maxim anabolic, și anume o creștere duce la dezvoltarea masei musculare.Aminoacizi Non-esențiali pentru procesul anabolic lipsită de sens.Acest proces este echivalent cu grupul de fotbal. Dacă avem doar 9 jucători pe teren și, de asemenea, nici portarul, fac anumite meciul câștigat. Pentru a obține victoria, care rămâne în situația noastră, anabolism, avem nevoie nu numai de perfect compus, cu toate acestea, de asemenea, educat un grup de gameri.Anabolic rezultat de aminoacizi este încă, din păcate, în mancat proteine și, de asemenea, suplimente redusă și pentru supremă de construcție a masei musculare a fost insuficientă!

Ca un exemplu, friptură de vită conține aminoacizi esențiali, precum și aminoacizi non-esențiali și, de asemenea, grăsime. În consecință, nu îi vor ajuta pe noi, nici aportul de cantități semnificative de grad scăzut de proteine sănătoase, ca cea mai mare parte va rămâne pentru dezvoltarea masei musculare precum și tenacitate, neutilizate precum și a convertit doar de uree și de glicogen.Spre deosebire de proteine resurse a Vitappeal Amino ca doar 99% anabolic rezultat si 0 calorii. În același timp, impactul de dezvoltare a tuturor tipurilor de musculare și fibrele de colagen. Este potrivit pentru construirea de masa musculara, forta, crește rezistența și de a accelera recuperarea după antrenament.

Ca urmare, acesta nu ar trebui să fie integrate cu diverse alte băuturi proteine, precum și utilizarea sistemului digestiv enzime. Este cu siguranță în condiții de siguranță.În plus, este de asemenea unic ca o seara de proteine care promoveaza anabolic de formare a țesutului muscular, procedurile de corpul de-a lungul restul, protejând astfel împotriva apariției pe timp de noapte de asimilare, care este masa musculara este degradat.Poate ai o extrem de idee clară despre cum trebuie să-ți corpul în mod ideal semene cu: desigur subțire, dar în același timp puternic și elegant dezvoltat.

Și cel mai bun ar fi cu siguranță dacă excesul

Și cel mai bun ar fi cu siguranță dacă excesulDe grasime de pe brate sau picioare superioare dezvoltat în țesuturile musculare. Este posibil Scrie-up Totuși ai o forma mult mai mult ca un sac de cartofi, dar ai gândit să faci ceva păstrarea. Am indica, mulți oameni la fel de bine ca ei au fost o mulțime, chiar mai rău a reușit să piardă în greutate, precum și corpul tău o formă frumoasă. Poate că, la fel ca multe alte dietářů cu o strategie pentru a transforma în mod drastic în caracter, ca foarte în primul rând cred că de această anchetă.Va fi posibil pentru a obține excesul de grasime, ceea ce port fese, porniți puternic masei musculare. Ar fi cu siguranță, desigur, a fost alegerea ideala. Cu asta ar trebui să fie de acord. Dar acum ne explica, cum este, de fapt!

Răspunsul este Nu. Încă nu chin.Din păcate transformarea grăsime în țesuturile musculare nu este posibilă. Acestea sunt 2 complet diferite celule care au diverse make-up și caracteristică, și, de asemenea, unul pe celălalt doar remodela nu poate fi, descrie Leo Vršecká, un antrenor personal, precum și vicemistryně republicii cehe în corpul de sănătate și de fitness. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu puteți obține un frumos număr, fără exces de grăsime, precum și în același timp un stoc puternic de masa musculara. Pur și simplu trebuie să du-te pentru un moment un pic într-un mod diferit și, de asemenea, știind cât de corpul acestuia, lucrările. Mușchii față de grăsime Arderea de grăsime este o stare catabolică sau în plus degradare a substanțelor.

Dobândirea masei musculare este un anabolic condiție, sau dimpotrivă, clădirea compuși. Celulele musculare este energic în masă, ceea ce indică faptul că se mișcă și produce căldură. Țesutul adipos este un pasiv de produs, care pur și simplu se blochează, precum și înfășoară în jurul corpului, definește diferențele fundamentale instructor de fitness Pavel Dvořáček și, de asemenea, continua.Grăsimea este pentru povara corpului. Atât din punct de vedere cardiovascular, și chiar mai mult zadýcháváte, atât din punct de vedere mecanic  tu sunt mai grele, precum uza ai articulațiilor, precum și în cele din urmă, din punct de vedere mental.Totuși, ar trebui să fie remarcat faptul că de grăsime în sine nu este pur și simplu o pacoste.

Susține organismul o selecție de esențial proceduri,

Susține organismul o selecție de esențial proceduri,Cum ar fi sănătos de termoreglare sau absorbtia de substante nutritive, este, de asemenea, vital pentru echilibrul hormonal precum și fixează organele. La aceste funcții, dar pentru femei este suficient pentru aproximativ 18 la 25 la suta grasime si masculi cu chiar mai puțin-de la 10 la 25 la sută. Considerabil excesul de grăsime, după care, nu are nici pozitive, precum și este doar o pacoste.Prima spalujte, după care se dezvolta.Te deranjeaza o nedorite de grăsime, dar, în același timp, vrei să-muschii? Trebuie să țineți-vă caii. Cea mai bună alegere este de a lucra inițial pe unul și după aceea pe cel de-al doilea.Am sugera pentru prima concentra pe topirea excesului de grăsime subcutanată, și după aceea să se dedice la construirea masei musculare, susține Pavel Dvořáček!

În perioada de când sunteți încercarea de a scăpa de grăsimi, puteți rămâne în kalorickém deficitul de sarcinile lor și, de asemenea, o zi-cu-zi regim de setare de pe mult mai multă energie, decât să accepte de la mâncare și de băutură. În timp ce dezvoltarea de tesut muscular, în general, solicită exact opusul, ca urmare trebuie să accepte mai mult decât îngrijorare. Este ca un rezultat recomandat pentru prima magazie, apoi apuca. Cu toate acestea, o anumită măsură, acest lucru poate fi eluda politici. Vom spune doar cum.Se topească și să câștige în același timp Acesta.Nu se poate rezolva cu realitatea că, la etapa de vărsare de grasime, nu masa musculara ridica.

De aceasta data avem pentru tine o veste bună: pentru a arde de grăsime și, de asemenea, obtinerea masei musculare în același timp, în anumite scenarii poate fi.Dacă cineva intenționează să scapi de grăsime și de a dezvolta, de asemenea, în același timp masa musculara, ai nevoie să se concentreze atât pe fitness și, de asemenea, de formare cardio. În timp ce de formare cardio precum alergatul sau ciclismul va ajuta la a scăpa de excesul de grasime, antrenamentul de rezistență cu siguranță va promova dezvoltarea musculaturii. Precum și mai mult masa musculara care o obține o persoană, o mulțime mai mult, el va spori rata metabolica de baza, care, atunci cu siguranță va topi mult mai multă energie, precum și pentru acest motiv în plus de grăsime, deși îmi va rămâne cu siguranță în stabilirea încă,” discută antrenor Leo Vršecká.