Dacă lăsați aparatul conectat la priza,

0
1568

Deconectați orice care nu sunt necesare de la prize

Deconectați orice care nu sunt necesare de la prizeSe poate mânca ar trebui fantoma de putere. Chiar și atunci când acasă aparatul este oprit, poate mânca în continuare energie. ca urmare, Este mai bine să deconectați de la priza electrică de gadget, care nu se pregătească să-l utilizeze pentru cu privire la 36 de ore sau mai mult. Conectați gadget la un prelungitor sau la numeroase puncte de vânzare cu un buton Aparate într-o singură locație-stat totul vine de la computer, aveți posibilitatea să conectați la priză și, de asemenea, butonul este pur și simplu închideți toți și, astfel, opriți toate aparatele din aceasta implica.

Procedura de cantitatea de energie aparate de utilizare, sau derulați regulat cantitatea de utilizarea de instrumente individuale. Pentru a evalua utilizarea ar trebui metru de putere, care este link-ul într-o suprafață de perete de evacuare și, de asemenea, conecta aparatul acasă. Acest instrument va cu siguranță, de asemenea să vă spun dacă dispozitivul utilizează puterea, chiar și atunci când este oprit Face umed lenjerie de pat în uscător, încă deschis pe aer. Ta de spalat va fi proaspăt și parfumat Uscatoare de rufe sunt printre aparatele care în cea mai mare cantitate de energie, imediat după frigider și, de asemenea, de răcire.

Dacă uscătorul de rufe nu intenționează

Dacă uscătorul de rufe nu intenționeazăSă se predea, să aibă grijă de un astfel de dispozitiv, care este cost-eficient dacă ești curat, încărcat cu tambur de curatare a echipamentului. Nu pune în dispozitiv de curățare doar două sau 3 elemente de rufe, este doar o pierdere de apă. Mai bine așteptați până nenashromáždíte mai multe haine pentru a umple întregul echipament de curățare, conservarea apei și setarea. Dacă intenționați să, puteți, de asemenea, de îmbrăcăminte se spală în chiuvetă sau de a dobândi eficiente energetic, mașină de spălat care nu mănâncă mari cantități de apă.

Răcire-le doar ocazional sau deloc A/c mănâncă într-adevăr o mare de energie electrică. Utiliza mai mult de toate-naturale de fani, sau adepți în scopul de a se răcească. Dacă unitatea de ac pe care îl utilizați, setați-l la un nivel de temperatură, pur și simplu, ceva mai mică decât în aer liber. Amintiți-vă că, dacă vă stabili răcire cu adevărat de aer rece, să ia într-o mulțime de putere și, de asemenea, la fel de repede neochladíte. Aproape la închizătoarele de încălzire și, de asemenea, aer condiționat. Dacă unele din spațiu nu le utilizați, aproape la închizătoarele, care să le vine caldura sau aer rece și, de asemenea, să funcționeze în plus usa.

Dacă veți face acest lucru, puteți reduce

Dacă veți face acest lucru, puteți reduceCantitatea de energie consumată, care, altfel, ar fi risipit pe încălzire sau de răcire neobývaných zone. Nu utiliza echipamente de fitness care funcționează pe energie electrică. Mai degrabă, trage autentic bicicleta sau un scuter de mobilitate, a opta pentru o plimbare sau du-te la centrul de fitness. Callanetics, push-up-uri și, de asemenea, diverse alte programe de antrenament utilizarea de a îmbunătăți corpul propria greutate, cu siguranta va avea un timp bun. În lunile de iarnă, utilizați un loc caldut, acoperind sau pulover.

Sape în la unele moale, precum și material cald, precum și termostatul poate fi stabilit câteva niveluri mult mai puțin. Tu ar trebui să stabilească la un nivel de temperatură de aproximativ 20 ° C în timpul iernii și, de asemenea, pe timp de noapte chiar un pic mai puțin. Fiecare grad în plus consumă cu privire la 6-8% din energie în plus. Conservarea apei. Media de zi cu zi aportul de apă în fiecare în fiecare zi în republica CEHĂ variază în jurul valorii de 100 de litri. În utilizarea de apă să fie sensibil. Scăldat în scurt timp sau napusťe apă cu privire la o treime din cada de baie.