Mai multe puncte puteți restaura sau renovarea precum

0
742
Din deșeurile vor fi fertilizator pentru

De mediu nivelul de sensibilitate

Nu vorbim de orice fel de fenomenal initiative puteți pur și simplu cred că de ea, că natura trebuie să se comporte, exact cum ne-am dori să se comporte cu noi reciclare Nici unul dintre acest lucru este de brand nou, dar nu toate dintre noi o fac.

De mediu nivelul de sensibilitate

Atât de mult cu ea, de fapt, dar de fapt nu este obține un unic de gunoi pentru deșeuri sortate, care permite această sarcină cu siguranță va reamintesc de zi cu zi Restricție materiale plastic Transporta pe obtinerea propriul sac, precum și nu se bazează pe pungi de plastic la checkout. Obține propriul dvs. foarte mobil termonádobu, pe care le puteți utiliza de la rece și băuturi calde. La domiciliu, să păstreze alimentele în dózách, pe care le puteți folosi în mod continuu. Nu aruncați lucrurile inutil Cele mai puține deșeuri vom crea, cu atât mai bine Cred că despre tot ceea ce aveți de gând să arunce.

Si necesita nu te-a costat un efort extrem extinde Cultiva propriile surse de materiale de bază. Ce fructe, nu sunt supuse comerciale manipulare, precum și nu pot fi ambalate în non-organice de ambalare. Dacă nu aveți cameră, precum și posibilitatea de a avea propria ta curte, încercare de la un minim de achiziționarea de alimente de la producătorii locali precum și negustori. Consuma apa de la robinet Dacă nu, există o mulțime de mijloace pentru a filtra. Imaginează cât de mult a deșeurilor este elaborată de plastic de apă minerală. Kompostujte Dacă aveți cameră, să se ocupe cu propriile lor deșeuri organice.

Din deșeurile vor fi fertilizator pentru

Gradina ta, precum și eco-friendly cercul este închis. Trece-l pe Dacă te porți așa cu privire la prevenirea deteriorării mediului, să încerce să conducă împrejurimile. Proteja și de a recicla, de asemenea, este mai puțin complicat decât puteți vizualiza.

Din deșeurile vor fi fertilizator pentru

O parte din tine se poate face acest lucru în prezent, prin modificarea comportamente de zi cu zi. Pentru a asigura mediul, încercați pentru a minimiza consumul de energie, precum și de apă, transforma obiceiurile ce este de mâncare și transport, precum și scut resurselor naturale. În plus puteți personaliza casa ta și de curte să fie prietenos față de mediul înconjurător. La fel de repede ca viata ta va fi mai conștienți de ceea ce setarea este îngrijorat, vă puteți implica în sarcini diferite, precum și de a ajuta alte persoane lumineze pe ei înșiși în acest domeniu.

Opriți toate aparatele de lucru pe energie electrică atunci când nu este folosit dacă nu veți utiliza, transforma-l. Acest lucru este valabil și pentru iluminat, tv, computer, imprimantă, și așa mai departe Obține un cronometru pentru că lumina lămpii în fiecare zi în același timp. Aceste gadget-uri pot fi achiziționate în magazine cu produse de casă precum și pur și simplu se conectează la priză și, de asemenea, de a reglementa circulatia de putere pentru lămpi. Puteți obține, de asemenea, aer sisteme de încălzire și de fani, care au deja un built-in timer. Dacă într-o noapte la fel de bine la cald sau la rece, le permite și, de asemenea, au pentru tine. O mulțime de cronometre permite unității pentru a concura într-o oră și după care imediat se oprește.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here